A Fidesz-KDNP csapatának valószínűleg van egy különleges kabátja - ha így fordítom, keresztény vagyok, ha amúgy, vallásüldözők barátja.
ke_p.png
Itt van egy fontos kínai vezető Budapesten, itt van újra, és nem győzik hazánk vezetői hangsúlyozni a diktatórikus állammal való együttműködés fontosságát. 2010 óta  77 magas szintű találkozóra került sor kommunista országok vezetői, és a kormány, illetve a Fidesz vezetői közöttNem ez az első eset, tettek kormánypárti politikusaink hasonló gesztust arab országok vezetői felé is. A közös nevezőt sem nehéz megtalálni: az érintett államokban masszívan üldözik a vallásukat gyakorlókat, különösen a keresztényeket.

Ez azonban nem számít, ha gazdasági - hatalmi, politikai túlélést elősegíteni látszó - érdekekről van szó. Nem számítanak a megtorlások, elnyomások, üldözések, mert a pénz és az uralom fontosabb.

A politika világában ez annyira nem meglepő, de idehaza, ahol a magyar kormány hosszúra engedett imaszíjjal kürtöltet maga előtt, bármerre is járnak képviselői, hogy ők aztán mennyire keresztények, bezzeg a hanyatló nyugat... Köpönyegforgatás, kétszínűség, az egyik magyar katolikus püspök találó szavaival élve: fondorlatos métely.


Jól látható a kettős mérce, avagy érdekeken alapuló feledékenység abban az esetben is, ami egy kínai vezető látogatásakor a tibeti zászló lengetését illeti. Ellenzékben még büszkèn vállalták, ma ugyanez masszív rendőri intézkedést von maga után - merthogy, ugye, sérülnének az immár kormánypárt érdekei.

Kérjük a magyar kormányt, hogy fejezze be az öntömjénezést, vegye le azt a kétszínű kabátot, mert nem csak mérföldekre állnak a keresztény értékrendtől, de szisztematikusan sárba is tapossák azokat.

Ikotity

Címkék: fidesz köpönyegforgatás Keresztényüldözés kommunista diktatúrák komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ikotity.blog.hu/api/trackback/id/tr913401307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása