Mi benne az igazság?

2017.09.14. 23:40

Kezdődik Baján az őszi uszítókampány
Munkába lendült városunk habonyárpádja, leánykori nevén Szádeczky Attila.  
Ő a működtetője a www.bajainemzetioldal.hu és a www.amve.hu portáloknak.
A portál mai irásából kiderül, hogy én tehetek róla hogy fogy a Bajai Főiskola hallgatónak száma. Az hogy nyolcadik éve a fidesz vezeti az országot és városunkat is, közel kétharmados többséggel, az tulajdonképpen lényegtelen.
foiskola_letszam_alakulas.jpg
Az elmúlt tanév elejére kiköltöztették a Főiskolát a szegedi úti kampuszból. A mostani tanévre visszaköltöztették. Nem kis fáradtsággal és költséggel történt mindkettő. Most 700 millió forintos felújítást kezdenek itt.
De vajon ki lesz ennek a haszonélvezője? A 392 főiskolás? Vagy már megvannak a tervek hogy miután valamelyik egyetem végképp elnyeli a bajai főiskolát akkor kihez kerül?

A bajai ivóvíz minősége márpedig rengeteget romlott az 5,85 milliárdos fideszes ivóvízminőségjavító program előtti állapothoz képest. Ezt videóban is bizonyítottam azoknak akiknél szabad szemmel nem látható a szennyeződés.

A 2,25 milliárdos magaspartfalról jobb nem is beszélni. A problémák (tovább iszaposodó Sugovica, bemosódó partfal, sivár -elvadult növényzet, szemét a partfalban) továbbra is fennállnak, hiába a többmiliárdos pénzszórás.
Alap nélküli tehát Szádecky Attila hangulatkeltése egy olvasói levélnek álcázott irásban. A korábban fidesz irodavezetőjeként dolgozó mostanra a bajai fidesz habonyárpádja lett. Az illető kép bal oldalán látható (a kép forrása a saját FB oldala).
sza_2.jpg
Az www.amve.hu portál kiadója a A Mi Városunk Egyesület - melynek elnöke is Szádeczky Attila - Szegedre van bejegyezve.

Hogy kilóg a lóláb az ugynevezett "olvasói levél" kapcsán? 
1. Az olvasói levél nem jelent meg egy bajai portálon sem. A bajai nemzeti oldal Facebook csoportban jelent meg. Valószínű onnét szerette volna kirakni a www.bajainemzetioldal.hu portálra, de erről megfeledkezett, mert oda nem került ki a cikk megjeleméséig.
2. Bekerült egy olyan újságírói fogás az olvasói levélbe ami sok olvasót szólít meg, nem az olvasói levelek sajátja: "A hazugságról itt olvashat:"

Tehát saját maga írta. Saját nemzeti FB oldalára névtelenül kitette. Saját amve portáljára bemásolta és meghirdette, hogy közzétette egy portál - ami lépést közben kihagyott. Nem csoda hogy belezavarodott. Nem véletlen, hogy hibázik aki egyszerre akar habonyárpád és endivajna lenni.

Szeretem a városom! Békés, nyugodt, fejlődő Baján szeretnék élni, és szeretném, hogy unokáimnak is ilyen jusson!
Szeretném, hogy akik ezt békétlenné, háborús övezetté teszik, miközben az ellenkezőjét állítják, ne bújhassanak el kamu olvasói levelek és Szegedre bejegyzett egyesületek mögé.

Ikotity

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ikotity.blog.hu/api/trackback/id/tr6512828344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása