Avagy Góliát segítséget kapott :)
A közpénzből fenntartott bajai médiába (Bácskai Napló, baja.hu, Bajai televízió) - hiába vagyok az öt legaktívabb parlamenti politikus közt - egy évben legfeljebb egy-két alkalommal kerülök be (ha valami rosszat, lejáratót tudnak állítani rólam).
94-99%-ban csak a fidesz politikusai szólalhatnak meg ezekben a médiumokban. Erről ide kattintva olvashat statisztikát.
A Sugóparti Hírek portál a legkiegyensúlyozottabb médium is 74%-ban a fidesz hangját jeleníti meg. Ez 74% kevésnek bizonyult, kikiáltották liberális médiának.
De erről beszélt Fercsák polgármester is a januári testületi ülésen: itt meghallgatható
A statisztikákból látható, hogy a Sugóparti Hírekben is csak 5% erejéig van az LMP-nek megszólalási lehetősége. De ezt nem tartom inkorrektnek. A párt ennyi szavazatot szerzett négy éve. Sőt örülök, hogy itt legalább nem csak a hajbókoló, mindent rózsaszínben feltüntető, feldícsérő cikkek jelenhetnek meg.  
A Sugóparti Hírek azonban szemlátomást elkövette a főbűnt, azon kívül, hogy nem áll a helyi fidesz közvetlen befolyása alatt.  
Néhány napja egy hosszabb interjút közölt velem, mint parlamenti képviselővel:
Zsigó Róbert alighanem megnyomta a nagy piros riadógombot, mert az interjúval a végzetesen kritikus 90%-os szint alá csökkent az összbajai fideszes megjelenési arány.
Jött is a segítség: a közpénzből alaposan kitömött Habony-féle ingyenes újság megjelent a bajai postaládákban ma.
A témával foglalkozó írásukat idemásolom:
ke_pernyo_foto_2018-02-23_21_51_07.png
Látható, hogy ha nem pályázati források elnyeréséről van szó akkor mégis tud Zsigó úr érvényt szerezni az akaratának. Idemásolom, hogy melyik városokban jelenik meg a Lokál c. lap helyi verziója:
ke_pernyo_foto_2018-02-23_22_47_09.png
Látják ugye? Baja megyei jogú városok közé került! Bár Zsigó úr szavaztával megakadályozta hét éve, hogy megyei jogú város lehessen. Ne kaphasson kiemelt támogatást és ne vehessen részt a Modern Városok Program több ezer milliárdos keretéből. De legalább elérte, hogy  a bulvárba bújtatott pártpropagandaújság eljusson Bajára. 

Mi végre a tömény hazugság a Lokál cikkében? Miért neveznek pl. liberálisnak, miközben nem vagyok az? Miért állítják hogy közöm van Soroshoz, miközben tudják hogy ez nem igaz. 

Az interjúmat múltkor úgy osztottam meg a Facebookon, hogy a helyi fidesz szemlátomást tőlem tart.
Ez most ismét ezt erősíti.
De mi a bánattól félnek ennyire tényleg? Megéri egy kisvárosban olyan hazugságokat terjeszteni amiről a legelvakultabb híveiken kívül mindenki látja hogy más becsületét sértő és mindenkit félrevezető.
Teszi ezt egy magát kereszténynek nevező kormányzat az adófizetők pénzéből.

Ikotity

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ikotity.blog.hu/api/trackback/id/tr3413693402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása