Ha a Soros-terv valóban létezik,  akkor azt Orbán Viktor hajtja végre. A milliárdos javaslatai a magyar kormány menekültpolitikájában köszönnek vissza.

orban-soros.png

A miniszterelnök ma reggel szokásos propagandarádiós interjújában szólt a híveihez, és lebuktatta magát. Azt mondta , hogy az is bizonyíték a Soros-terv létezésére, hogy még Navracsics Tibor EU-biztos sem tud róla. Eszembe ötlött a Tanú című filmből ismert örökbecsű mondat: Az a gyanús, aki nem gyanús.” Ki itt a legkevésbé gyanús a Soros-féle ármánykodásban? Hát a volt Soros-ösztöndíjas Orbán!

Nézzük pontról-pontra, milyen tervet eszelt ki a vén spekuláns a menekültekkel kapcsolatban (eredetiben itt olvasható), és mit csinál Orbán Viktor kormánya!

1) Soros: Európának erős határőrizetre van szüksége.
Orbán: okos kerítést építtetett, és határvadász osztagokat vezényelt a déli határra.

2) Soros szerint megfelelő pénzügyi keretrendszert kell teremteni a válság kezelésére
Orbán reméli: hogy az európai szolidaritás jegyében Brüsszel a határvédelmi kiadásaink felét belátható időn belül megtéríti.

3) Soros: Egységes rendben kell elbírálni a menekültkérelmeket, nem működik a mostani keretrendszer 
Orbán: A dublini keretrendszer halott.

4) Soros: Egyetértésen alapuló összeurópai rendszert kell kidolgozni a menekültek elhelyezésére
Orbán: A menekültek elhelyezésének egyetértéses alapon kell történnie.

 5) Soros: Az EU-nak és a nemzetközi közösségnek sokkal bőkezűbben kéne támogatnia a konfliktusövezetekkel szomszédos befogadó államokat.
Orbán: A magyar kormány félmilliárd forinttal támogatja a libanoni keresztény közösségeket.

6) Soros: Az EU-nak és a világ többi részének nagy számú menekültet kell befogadnia
Orbán: Titokban fogadott be ezer keleti keresztény családot Magyarország.
Húszezer embernek adtak el magyar állampolgárságot.

A gyűlöletplakátokon hirdetett "Soros-terv" nem létezik, Orbán agytrösztje rakta össze a Habony gyűlölet-karmester vezette boszorkánykonyha sötétjében. Ami ténybeli alapja lehet, az Soros egy 2015-ös cikkéből és egy könyvéből vett részletek. Amit azóta nemcsak az élet írt felül, hanem maga a szerzője is, ahogy a fentiekben idéztem.

Szél Bernadett ki is kérte a kormánytól a Soros-terv részleteit. Választ nem véletlenül nem kapott. Pókeresen szólva az LMP lehívta Orbán blöffjét. Kiderült, hogy a blöff mögött nincsen semmi. Mert Soros már 2016-ban már mást ír a menekültválsággal kapcsolatban. Meggondolta magát. Van ilyen az életben. Nagy fordulat ez vajon, ahhoz képest, amit a Fidesz szokott bejárni?

Orbán mekkora fordulatokat hajtott végre?

Ő volt minden idők legmagasabb tisztségű magyar liberális tisztségviselője 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé alelnöke most a liberalizmus legfőbb üldözője. A liberális Európa vezető ifjú titánjából az a kótyagos vénember lett, aki minden fontosabb megszólalásában a liberális Európa temetési miséjét akarja celebrálni.

Hány fészekbe piszkított bele Orbán?

Simicska Lajos ugyanúgy járt most, mint Soros György. Orbán fő támogatójából, Orbán üldözöttje lett. Ki meri ezentúl Orbánt támogatni, ha ez lesz a sorsa? Az ellenzékre olyanokat köpköd hogy Soros és Simicska zsebében vannak. Ő már csak tudja mindkettő zsebet megjárta.

Ma reggel azt is mondta a rádióinterjújában, hogy ráeresztené a nemzetbiztonsági szolgálatokat a Soros-hálózatra. Ki lehet a Soros-hálózat tagja? Hát aki Soros ösztöndíjban részesült! Annyiban segíthetek leleplezni a hálózatot, hogy az alábbi emberek is tagjai lehetnek:

IDÉZET:

"Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.

Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben.

Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat. ­Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben. Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen's College-ban tanult."

 

Ikotity

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ikotity.blog.hu/api/trackback/id/tr713109202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása