Egyik kedvencem a bajai lakájmédia. Ahogy az országos közmédia közpénzből enged, ha korlátozottan is ellenzéki megszólalásokat (hogy törvényi kötelezettségét teljesítse), a helyi közmédiának erre nincs kötelezettsége ha kiszervezik önkormányzati cégekbe. Baján így működik a helyi tv, rádió, baja.hu portál és a Bácskai Napló ingyenes- bedobós kéthetilap is.
Sok ott dolgozót ismerek, vannak szépszámmal rendes, lelkiismeretes emberek is - egyre nehezebb a munkájuk.

Ez a mostani bejegyzés a Bajai Rádió FB oldaláról kiemelkedik a hosszan kinyúló nyelvmozdulatok közül is: ke_pernyo_foto_2017-07-09_23_10_20.png

Nem arra utalok, hogy nem sikerült nekik a Halfőző Fesztivál nevét leírni. Arra, ahogy a halfőző VIP fogadását a rendezvény csúcspontjának nevezik.
Ahogy az országgyűlési képviselő az alpolgármesterekkel hallgatja a polgármester beszédét.

Bajaiak viszont tudjuk, a Halfőző Fesztiválok (lánykori nevén Bajai Halászléfőző Népünnepély) csúcspontja mindig az, amikor elkészül az asztaltársaságoknál a halászlé és a vendégek tányérjába kerül a kitűnő étel.

Idén a szemtanúk számára volt egy természeti jelenség ami a koronát feltette a napra. Az alábbi felvételt akkor készítettem a főtér sarkáról, amikor a legtöbben már jóllaktak, sőt az első pohár borok is lecsúsztak.

ke_pernyo_foto_2017-07-09_23_27_26.png

Ikotity

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ikotity.blog.hu/api/trackback/id/tr7412651987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása